املت قارچ و اسفناج با پنیر سویسی

photo_2015-10-28_22-07-35
چي لازم دارم:

روغن زيتون ۱ قاشق سوپخوري
پياز سفيد،نگيني شده ۱ عدد
قارچ دکمه اي،ورقه شده ۲۵۰ گرم
برگ اسفناج تازه خرد شده ۲ پيمانه
پنير سوئيسي،به قطعات کوچک خرد شده ½ پيمانه
تخم مرغ ۸ عدد
شير ۲ الي ۳ قاشق سوپخوري
نمک و فلفل تازه به ميزان لازم

چطوري درست کنم:
۱٫ ابتدا فر را با دماي ۳۵۰ درجه فارنهايت(۱۷۵ درجه سانتيگراد) گرم کنيد.تابه مخصوص تارت را با اسپري روغن کمي چرب کنيد سطح ماهيتابه کاملا با روغن چرب شود

۲٫ در يک قابلمه کوچک روغن زيتون را به ارامي گرم کنيد.پياز و قارچ را اضافه کرده و ۱۵ الي ۲۰ دقيقه آنقدر به هم بزنيد تا حالت کاراملي پيدا کند.در اين مرحله اسفناج را اضافه کرده و کمي هم بزنيد سپس نمک و فلفل را بابت مزه دارکردن اضافه کنيد.بهم بزنيد تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند

۳٫در لايه اول نصف مواد آماده شده را کف تابه مخصوص تارت ريخته و صاف کنيد و روي آن پنير سوييسي اضافه کنيد

۴٫ تخم مرغ ها را به همراه شيردر ظرفي به خوبي مخلوط کرده و به آن نمک و فلفل بيفزاييد

۵٫ تخم مرغ ها را بر روي مواد ريخته و در لايه دوم نصف ديگر مواد را ريخته و نهايتاً سطح غذا را با پنير سوئيسي باقيمانده بپوشانيد

۶٫ تابه را براي ۲۰-۲۵ دقيقه در فر قرارداده و براي مطمئن شدن از پخت چنگالي را در مرکز ماهيتابه فرو کنيد.اگر چنگال بعد از بيرون آمدن تميز بوده و چيزي به ان نچسبيده بود غذا آماده است.۵ دقيقه اجازه بدهيد تا غذا سرد شود.سپس آنرا برش داده و از آن لذت ببريد.

www.doormat.ir

پاسخ ترک

19 + 1 =