بال مرغ پرتقالی
تهیه بال مرغ با سس پرتقال طعمی متفاوت و لذیذ را به سفره های شما خواهد بخشید.میتوانید بال مرغ پرتقالی را تهیه کنید و به عنوان پیش غذا مصرف کنید . در این مطلب از ایران ناز طرز تهیه یک پیش غذای لذیذ را آموزش خواهیم داد.بال مرغ پرتقالی را بپزید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم برای بال مرغ پرتقالی
بال مرغ ۱۲۰۰ گرم
روغن نباتی ۱ قاشق سوپخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
مواد برای سس بال مرغ پرتقالی
روغن کنجد ۱ و نیم قاشق چایخوری
روغن زیتون ۱ و نیم قاشق چایخوری
سیر (ریز شده) ۲ حبه
زنجبیل (تازه، ریز شده) ۱ قاشق چایخوری
دانه فلفل قرمز (خرد شده) ۲ و نیم قاشق چایخوری یا بیشتر طبق ذائقه
مارمالاد پرتقال ۳/۴ فنجان
سس هوی سین ۱/۴ فنجان
بال مرغ
طرز تهیه بال مرغ پرتقالی
فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) داغ کنید.بال ها را بشویید و با دستمال خشک کنید. آنها را دریک کاسه بزرگ بریزید و با روغن نباتی و نمک و فلفل هم بزنید. بال ها را به صورت یک لایه به صورتی که با هم تماس نداشته باشند روی توری فر قرار دهید و توری را داخل تابه بگذارید.
بال ها را ۴۵ تا ۵۰ دقیقه تا زمانی که کاملاً بپزند در فر قرار دهید و بعد از گذشت نیمی از این زمان تابه را بچرخانید. بال ها را از فر بیرون بیاورید و در یک کاسه بزرگ بریزید.
روغن کنجد و روغن زیتون را در یک روغن دان کوچک بریزید و روی شعله نسبتاً کم قرار دهید. سیر و زنجبیل را اضافه کنید و ۳ دقیقه بپزید و هم بزنید تا قهوه ای طلایی بشوند.دانه فلفل قرمز و مارمالاد پرتقال و سس هوی سین را اضافه کنید و ۵ دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید.
سس پرتقال را روی بال ها بریزید و هم بزنید تا کاملاً آغشته شوند و بلافاصله سرو کنید.
نکته
اگر به بال علاقه ندارید می توانید هر قسمتی از مرغ مانند سینه ی آن را یا حتی میگو و گوشت را به این روش و با این سس درست کنید و نوش جان کنید.