آموزش تهیه کلوچه رولتی

آموزش تهیه کلوچه رولتی

آماده سازی : ۶۰ دقیقه
پخت : ۱۵ دقیقه

 

مواد مورد نیاز برای تهیه کلوچه رولتی برای ۸ نفر :

آرد      ۳ پیمانه
خمیر مایه      ۱ قاشق غذا خوری
شکر      ۲ قاشق غذا خوری
شیر خشک      ۱ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر     ۱ قاشق چای خوری
کنجد     ۲ قاشق غذا خوری
نمک     به میزان لازم
روغن مایع     ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ     ۱ عدد
آب ولرم     ۱/۲ پیمانه
ماست     ۱ قاشق غذا خوری

 

آموزش تهیه :

این مواد را نیز باهمزن خوب مخلوط کرده و کم کم روی مخلوط آرد بریزید . با دست مخلوط را زیرورو کنید البته نه خیلی زیاد در حدی که مواد با هم مخلوط شود.

 

مواد را پوشانده در جای گرم به مدت یک ساعت قرار دهید.

 

خمیر را با وردنه پهن کرده و خرمای چرخ کرده که با کمی کره ذوب شده و هل پودری مخلوط شده را در یک طرف خمیر باز شده قرار می دهیم روی خرما می توانید گردو یا پسته خرد شده بریزید سپس خمیر را به صورت رولی بپیچید روی رول را تخم مرغ بمالید و کمی کنجد بپاشید.

 

سپس تکه تکه کرده و در سینی فر با فاصله بچینید و با حرارت ۱۶۰به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا آماده خوردن شود.

پاسخ ترک