آش  گوجه

photo_2015-10-26_17-49-14
برنج ۳۷۵ گرم
سبزی آش ۱ کیلو
فلفل قدری
زردچوبه قدری
نمک قدری
آب گوجه فرنگی ۵ فنجان
لپه ۷۵ گرم
پیاز ۲۷۵ گرم
نعناع ۳ قاشق
روش تهیه :
سبزی آش یعنی تره ، جعفری ، شنبلیله و اسفناج را پاک کرده آنرا خرد نمائید سه کاسه آب در دیگ ریخته سبزیجات و برنج را در آن بپزید ، همینکه برنج پخته شد و لعاب پس داد ، یک پیاز درشت را حلقه حلقه بریده در ماهی تاوه سرخ نموده و همراه با زرد چوبه ونمک آنرا پس از ریختن آب گوجه فرنگی ، در آش بریزید
سپس قدری گلپر نرم هم در آش ریخته نعناع داغ را آماده کنید تا آنرا روی آش بریزید
اگر بخواهیم آش آبلیمو یا آش گوجه و یا آش آب نارنج و یا آش آبغوره و یا آش زرشک و یا آش آلو بخارا بپزیم ، بجای آب گوجه فرنگی هر یک از مواد فوق ذکر را در آش میریزیم تا آش مطلوب بدست آید

پاسخ ترک

نوزده − ده =